Pompalı tüfekle yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasında

ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE CADDE ORTASINDA POMPALI TÜFEKLE VURULAN ADAM AĞIR YARALANDI. POMPALI TÜFEKLE DEHŞET SAÇAN ŞAHSIN GÖRÜNTÜLERİ İSE ANBEAN GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI.

Pompalı tüfekle yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasında
Haberler'de Abone Ol

Antalya’nın Serik ilçesinde cadde ortasında pompalı tüfekle vurulan adam ağır yaralandı. Pompalı tüfekle dehşet saçan şahsın görüntüleri ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.


Olay, ilçeye bağlı Kökez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 yaşındaki Burhanettin L., Berat S. (19) tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Kanlar içinde yere yıkılan adamı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yararlanan Burhanettin L.’yi önce Serik Devlet Hastanesine, sonra Antalya’da bir hastaneye sevk etti. Ağır yaralı olduğu öğrenilen Burhanettin L.’yi vuran Berat S. otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Berat S. polis tarafından kısa süre sonra yakalanıp gözaltına alındı.



Olay anbean güvenlik kamerasında


Yaşanan dehşet görüntüleri ise bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, Burhanettin L.’nin pompalı tüfekli saldırgandan kaçışı, bir işyerine sığınarak yerde bulunan tabureyi saldırgana fırlatması yansıdı. Pompalı tüfekli saldırganın Burhanettin L.’ye ateş ederek olay yerinden koşarak uzaklaştığı ve onu bekleyen bir araca bindiği anlar da görüntülerde yer aldı. Öte yandan, kamerada Burhanettin L.’nin vurulduktan sonra dışarı çıktığı da görüldü.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.