28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3274
EURO35.1256
ALTIN2295.7

Polise Ateş Açan Şüpheli güvenlik kameralarına yansıdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli polis ekipleri tarafından yapılan uygulamalar sırasında dur ihtarına uymayan ticari taksi şoförü ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli polis ekipleri tarafından yapılan uygulamalar sırasında dur ihtarına uymayan ticari taksi şoförü ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı.

Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kovalamaca sonunda yakalanan taksi şoförünün üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Osmaniye'de Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde görevli Motosikletli Polis Timleri tarafından gerçekleştirilen bir uygulama sırasında bir olay yaşandı.

Edinilen bilgilere göre; Şüpheli bir durum sergileyen bir ticari taksi durdurulmak istendi, ancak taksi içinde bulunan İ.E ve M.E isimli şahıslar polis timlerinin dur ihtarına uymadı.

Bunun üzerine polis timleri tarafından takip başladı ve kovalamacanın ardından araç durduruldu.

İ.E isimli şahıs aracı kaçırmaya çalışırken lastiklerine ateş edilerek arac kullanılamaz hale getirildi.

Ardından şahıs araçtan inerek silahını polis ekiplerine doğrulttu, bunun üzerine polis memurları tarafından bacak bölgesinden vurularak etkisiz hale getirildi.

Şüpheliler ve polis arasındaki kovalamaca saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay yerinde yapılan aramalarda ise 1 adet Siqsauer marka 7x65 mm çapında siyah renkli tabanca, 12 adet fişek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.



Şüphelinin ikametinde yapılan aramada ise farklı isimlerde bir miktar uyuşturucu hap, 1 adet MKE ibareli 9x19 fişek ve 6 gram uyuşturucu madde bulundu.

İ.E isimli şahıs yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve olay sırasında kaçan M.E isimli şahıs da daha sonra yakalandı ve adliyeye sevk edildi.

Osmaniye Asayiş Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, halkın güvenliğini ve rahatını sağlamak amacıyla çalışmaların devam ettiği belirtildi.

(medyagazete.com)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle iligili kan donduran ifadelerÖnceki Haber

Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin...

SANKO Üniversitesi Öğr. Üyesi Meryem Kılıçın projesi birinci olduSonraki Haber

SANKO Üniversitesi Öğr. Üyesi Meryem Kıl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar