PKK/KCKnın Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbulda yakalandı

Pkk/kck’nın Almanya Yapılanması Sözde Sorumlularından Saim çakmak Istanbul’da Yakalandı

PKK/KCKnın Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbulda yakalandı
Haberler'de Abone Ol

Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucu, terör örgütü PKK/KCK’nın Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul’da yakalandı.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, terör örgütü PKK/KCK üyelerine yönelik yurt genelinde düzenlenen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Milli İstihbarat Teşkilatı ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, PKK/KCK’nın Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak’ı İstanbul’da yakaladı.

MİT’ten uzun süreli takip

MİT, PKK/KCK’nın sözde sorumlularından Saim Çakmak’ı uzun süredir takip ediyordu. En uygun zamanda MİT ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü operasyon için düğmeye bastı. Terör örgütüne yönelik yürütülen hassas operasyon neticesinde yakalanan Çakmak, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çakmak’ın, terör örgütünün yurtdışı faaliyetlerinde aktif şekilde yer aldığı öğrenildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.