Pendikte pes dedirten görüntü: Seyir halindeki aracın direksiyonunu söktü

PENDİK’TE BİR SÜRÜCÜ, SEYİR HALİNDEYKEN OTOMOBİLİNİN DİREKSİYONUNU YERİNDEN SÖKTÜ. ŞAHIS, "PES" DEDİRTEN GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYA HESABINDA YAYINLADI.

Pendikte pes dedirten görüntü: Seyir halindeki aracın direksiyonunu söktü
Haberler'de Abone Ol

Pendik’te bir sürücü, seyir halindeyken otomobilinin direksiyonunu yerinden söktü. Şahıs, "pes" dedirten görüntüleri sosyal medya hesabında yayınladı.


Olay, geçtiğimiz günlerde Pendik sahil yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otomobil sürücüsü trafikte seyir halindeyken sosyal medyada beğeni ve izlenme uğruna kullandığı otomobilin direksiyonunu söktü. Trafikte metrelerce direksiyonsuz ilerleyen sürücü hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını hiçe saydı. O anları arkadaşına kayda aldıran sürücü, daha sonra sosyal medyada yayınladı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.