Parktaki çöp kovalarını çalan hurdacılar kaçarken yakalandı

Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri Tarafından Gözaltına Alınan A.r.k. Ve T.y. Bugün Samsun Adliyesine Sevk Edildi.

Parktaki çöp kovalarını çalan hurdacılar kaçarken yakalandı
Haberler'de Abone Ol

Samsun’da parktaki belediyeye ait çöp kovalarını çalıp araca yükleyerek kaçan 2 seyyar hurdacı, vatandaşın ihbarı üzerin kaçarken yakalandı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesindeki Batıpark’ta dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyyar olarak hurdacılık yapan A.R.K. ve T.Y. parka vatandaşların çöplerini atması için Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından konulan 6 ayrı metal çöp kovasını yanlarında getirdikleri kamyonete yükleyerek çaldı. Parkta bulunan vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Polis yaptığı araştırma sonucu A.R.K. ve T.Y.’yi kamyonetle kaçarken Canik ilçesi Belediyeevleri Kavşağı’nda yakaladı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan A.R.K. ve T.Y. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.