Palandökende camiler Ramazana hazır

PALANDÖKEN BELEDİYESİ, SOSYAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA, RAMAZAN AYI ÖNCESİNDE İLÇEDE BULUNAN CAMİLERİN TAMAMINDA GENEL TEMİZLİK YAPTI. TAM TEŞEKKÜLLÜ İÇ VE DIŞ MEKAN TEMİZLİĞİ YAPAN BELEDİYE EKİPLERİ, CAMİLERİ RAMAZAN AYINA HAZIR HALE GETİRDİ.

Palandökende camiler Ramazana hazır
Haberler'de Abone Ol

Palandöken Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları çerçevesinde Ramazan ayı öncesinde ilçede bulunan camilerin tamamında genel temizlik yaptı. Tam teşekküllü iç ve dış mekan temizliği yapan belediye ekipleri, camileri Ramazan ayına hazır hale getirdi.


Yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, “Temizlik imanımızın Gereğidir” diyerek, bu imani dikkat ve hassasiyet içerisinde ilçede bulunan camilerin tamamında temizlik faaliyeti yürüttüklerini dile getirdi. Başkan Sunar, “İlçemizde camilerin temizlik ve hijyen hizmeti, belediyemiz tarafından en titiz şekilde sağlanıyor. Ramazan ayının gelmesiyle çok daha detaylı bir temizlik çalışması başlattık. İlçemizdeki camilerin tamamını Ramazan ayına hazır hale getirdik.” dedi


Palandöken Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında farkındalık oluşturan bir belediye olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Sunar, “Sosyal belediyecilik faaliyetlerimiz çerçevesinde vatandaşlarımızın daha temiz bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için hassasiyet gösteriyoruz. Faaliyetlerimize dönük çok sayıda, çalışma azmimizi ve şevkimizi artıran mesajlar alıyoruz. Bu vesileyle çalışmalarımıza takdir içerikli yorumlarda bulunan ilçemiz sakinlerine teşekkür ediyor, mübarek Ramazan ayı coşkularını paylaşıyorum.” diye konuştu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.