Otoyolda durdurulan tırdan ele geçirildi: Piyasa değeri 1 milyon TL

Anadolu Otoyolu Sakarya Geçişinde Durdurulan Tırın Dorsesinden Piyasa Değeri 1 Milyon Tl Olan 3 Ton Kıyılmış Tütün Ele Geçirildi.

Otoyolda durdurulan tırdan ele geçirildi: Piyasa değeri 1 milyon TL
Haberler'de Abone Ol

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde durdurulan tırın dorsesinden piyasa değeri 1 milyon TL olan 3 ton kıyılmış tütün ele geçirildi.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, sorumluluk bölgesinde huzur ve güvenin sağlanması amacı ile operasyonlarını sürdürüyor. Kaçakçılık ile mücadele çerçevesinde yürütülen operasyonda, durumundan şüphelenilerek takibe alınan A.E. (32) kontrolündeki tır Akyazı ilçesi geçişinde bulunan bir dinlenme tesisinde durduruldu. Çekici ve dorse kısmında yapılan arama neticesinde piyasa değeri 1 milyon TL olan 3 ton kıyılmış tütün ele geçirildi. Konuya ilişkin adli işlemlere başlanıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.