Osmaniyeli Bürokratlar Genç Kaymakam Adaylarını Onurlandırdı

Osmaniyeli Bürokrat ve Akademisyenler Platformu (OBADER), 110. Dönem Osmaniyeli Kaymakam Adayları onuruna Ankara Hakimevi’nde anlamlı bir program düzenledi. Törene milletvekilleri, emekli valiler ve üst düzey bürokratlar katıldı.

Osmaniyeli Bürokratlar Genç Kaymakam Adaylarını Onurlandırdı
Haberler'de Abone Ol

Osmaniyeli Bürokrat ve Akademisyenler Platformu (OBADER) tarafından, 110. Dönem Osmaniyeli Kaymakam Adayları onuruna özel bir yemek programı düzenlendi.

Programın moderatörlüğünü Sağlık Bakanlığı Başmüfettişi Ömer Yürekli yaptı.

Etkinlikte, kaymakam adaylarına meslek hayatlarına anlam katacak birer anı olarak plaket takdimleri gerçekleştirildi.

Ankara Hakimevi’nde düzenlenen programa; Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, emekli valiler Zeki Şanal, Abdulkadir Sarı ve Mustafa Erkayıran,

Yargıtay eski Birinci Başkanvekili Mehmet Kürtül, Öz Finans-İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emir Hasan Arslantaş ile OBADER Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Programda konuşan davetliler, Osmaniyeli kaymakam adaylarının Türkiye’nin farklı bölgelerinde başarıyla hizmet vereceğine dair inançlarını dile getirdiler.

OBADER yetkilileri ise genç bürokratlara destek olmayı sürdüreceklerini belirtti.

Tören, plaket takdimlerinin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Nuran BÜYÜKBÖRKLÜ

Nuran BÜYÜKBÖRKLÜ

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.