Osmaniye’de Türk Halk Müziği ve Halk Oyunları Coşkusu

Osmaniye'de Türk Halk Müziği ve Halk Oyunları Konseri Düzenlendi

Osmaniye’de Türk Halk Müziği ve Halk Oyunları Coşkusu
Haberler'de Abone Ol

 Osmaniye'de, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği konseri, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Etkinlikte, Halk Oyunları ekibi de gösteri sunarak katılımcılara unutulmaz bir deneyim sundu.

"PIKTES Halk Oyunları Ekibi ve Türk Halk Müziği Topluluğu Sosyal Uyum Gösterisi"

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlik, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Amfisi'nde yapıldı.

"PIKTES Halk Oyunları Ekibi ve Türk Halk Müziği Topluluğu Sosyal Uyum Gösterisi" adı altında düzenlenen konsere İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak da katıldı.

Eserler ve Gösterilerle Dolu Bir Gece

Etkinlikte, birbirinden değerli Türk halk müziği eserleri seslendirilirken, halk oyunları ekibi de renkli gösterilerle sahne aldı.

Katılımcılar, müzik ve dansın keyfini çıkararak kültürel birikimlerini paylaştı. Bu anlamlı etkinlik, Türk kültürünün zenginliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.