Osmaniye’de TOKİ Deprem Konutları İçin Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında düzenlenen koordinasyon toplantısında, TOKİ deprem konutlarının yapım süreci değerlendirildi. Toplantıya belediye ve kamu kurumlarının üst düzey yöneticileri katıldı.

Osmaniye’de TOKİ Deprem Konutları İçin Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye'de yapımı devam eden TOKİ deprem konutlarıyla ilgili süreci değerlendirmek amacıyla bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkan Vekili Melih Loş, Vali Yardımcıları Aziz Onur Aydın ve Yunus Emre Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda, depremlerden etkilenen vatandaşların en kısa sürede güvenli konutlarına kavuşabilmesi için yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı.

Projenin ilerleme durumu hakkında bilgiler paylaşılırken, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri de ele alındı.

Toplantı, kurumlar arası iş birliğinin artırılması ve sürecin hızlandırılması amacıyla alınan kararların ardından sona erdi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.