Osmaniye’de Şehit Anneleri ve Eşleri Kahvaltıda Buluştu

Osmaniye’de Polis Eşleri Derneği Şube Başkanı Dilek Sarıbuva tarafından düzenlenen Anneler Günü kahvaltı programında şehit anneleri ve şehit eşleri bir araya geldi.

Osmaniye’de Şehit Anneleri ve Eşleri Kahvaltıda Buluştu
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva’nın eşi ve Polis Eşleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Dilek Sarıbuva, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında şehit anneleri ve şehit eşleriyle bir araya geldi.

Düzenlenen programda, vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerin emaneti olan anneler ve eşlerle yakından ilgilenildi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, şehit ailelerinin Anneler Günü kutlanarak kendilerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Polis Eşleri Derneği Osmaniye Şubesi tarafından organize edilen etkinlikte duygu dolu anlar yaşanırken, şehit aileleri de kendilerine gösterilen vefa ve ilgiden dolayı teşekkür etti.

Nuran BÜYÜKBÖRKLÜ

Nuran BÜYÜKBÖRKLÜ

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.