Osmaniyede aranan şahıslar yakalandı

OSMANİYE’DE HAKLARINDA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN 2 ŞAHIS JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI. ŞAHISLAR TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Osmaniyede aranan şahıslar yakalandı
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye’de haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan 2 şahıs jandarma tarafından yakalandı. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Sumbas ilçesinde yapılan çalışmalar sonucu 12 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan M.Ç isimli şahıs yapılan fiziki takip sonucunda yakalandı.


Ekipler, Kadirli ilçesinde de 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan M.K.İ isimli şahsı da yapılan çalışma sonucu yakaladı.


Gözaltına alınan M.Ç ve M.K.İ isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.