28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3302
EURO35.0914
ALTIN2298.0

Osmaniye Valisi Yılmaz: "İlimizde korona virüsü sıfırlayacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Valisi Yılmaz: "İlimizde korona virüsü sıfırlayacağız"
Abone ol
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, denetimlerin süreceğini belirterek, “İnşallah hep birlikte ilimizde korona virüsü sıfırlayacağız.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, denetimlerin süreceğini belirterek, “İnşallah hep birlikte ilimizde korona virüsü sıfırlayacağız.

Hedefimiz bu. İnşallah bu hedefi kısa bir zamanda gerçekleştirmiş oluruz.” Dedi.

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de devam ediyor.

Sebze ve Meyve Halinde gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık ve Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Murat Yalçın katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Denetimlerimizi bugün Sebze ve Meyve Halinde gerçekleştirdik. Esnaflarımızın tedbirler konusunda hassasiyet göstermelerinden çok memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Osmaniye olarak hamdolsun iyi durumdayız. İnşallah hep birlikte ilimizde koronavirüsü sıfırlayacağız. Hedefimiz bu. İnşallah bu hedefi kısa bir zamanda gerçekleştirmiş oluruz.

Kurallar konusunda hassasiyet gösteren bütün esnaflarımıza, vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Bütün kaymakamlarımız, il müdürlerimizle birlikte alanda denetimlerimize devam ediyoruz. İlimizde koronavirüsü sıfırlayana kadar denetimlerimiz, mücadelemiz sürecek."diye konuştu. 

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, kurallara hassasiyetle uymanın yanı sıra aşı sırası gelen vatandaşlarımızın da aşılarını yaptırmalarının koronavirüsle mücadelede çok önemli olduğunu belirterek sözlerine son verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar