Osmaniye Belediyesi’nden Sinek ve Haşerelere Karşı Yoğun Mücadele!

Osmaniye Belediyesi, yaz aylarında artan sinek ve haşere sorununa karşı ULV ve Mist Blower cihazlarıyla ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Mahalle mahalle sürdürülen ilaçlama programı kapsamında vatandaşlardan destek isteniyor.

Osmaniye Belediyesi’nden Sinek ve Haşerelere Karşı Yoğun Mücadele!
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye Belediyesi, sinek ve haşereyle mücadelede kararlı adımlar atmaya devam ediyor.

Yaz aylarının gelmesiyle artan uçkun popülasyonuna karşı belediye ekipleri, ULV ve Mist Blower cihazlarıyla kent genelinde kapsamlı ilaçlama çalışmalarına başladı.

Vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen çalışmalar, şehir genelindeki tüm mahallelerde planlı olarak sürdürülüyor.

Belediye yetkilileri, ilaçlamaların etkin olabilmesi için vatandaşlardan kapı ve pencerelerini bir süre kapalı tutmalarını rica etti.

İlaçlama Yapılacak Mahalleler:

Kurtuluş Mahallesi

Kazım Karabekir Mahallesi

Baş Mahalle

Mimar Sinan Mahallesi

Eyüp Sultan Mahallesi

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi

Ulaşlı Mahallesi

Cumhuriyet Mahallesi

Osmaniye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Sağlığınız için buradayız! Daha temiz, sağlıklı ve huzurlu bir çevre için birlikte hareket edelim” denildi. Bu kapsamlı mücadeleye vatandaşların göstereceği duyarlılık, hem çevresel hijyenin korunmasında hem de toplu sağlığın geliştirilmesinde büyük rol oynayacak.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.