25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5744
EURO35.0234
ALTIN2425.3

Osmaniye Belediyesinden Covid-19 Salgını İle Mücadele Çalışmaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Belediyesinden Covid-19 Salgını İle Mücadele Çalışmaları
Abone ol
Osmaniye Belediyesi Covid-19 salgını ile mücadele konusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Osmaniye Belediyesi Covid-19 salgını ile mücadele konusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Belediye ekiplerince kent genelinde dezenfeksiyon çalışmaları sürdürülüyor.

Belediye ekiplerince çarşı merkezinde iş yerlerine yönelik dezenfeksiyon çalışmaları yoğunluk oluşan bölgeler başta olmak üzere tüm iş yerleri, ATM’ler, dolmuş durakları, park ve meydanlarda düzenli olarak yapılıyor.  



Belediye ekiplerince vaka tespit edilen binalarda ortak kullanım alanlarının dezenfekte işlemleri aralıksız devam ediyor. 

Dezenfeksiyon çalışmaları belirli bir plan dahilinde, sağlık kuruluşları ve kamu binaları ile şehir içi dolmuşlar ve okul servis araçları ile devam edecek.  



Semt pazarlarında dezenfektan noktaları kurularak vatandaşlarımız maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde harekete etmeleri hususunda yönlendirilecek. Belediye, salgın ile mücadeleye dikkat çekmek amacıyla farkındalık çalışmalarını da sürdürecek. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, belediye olarak Covid-19 salgını ile mücadele konusunda Valiliğimiz öncülüğünde çalışmalara katkı sunmaya devam edeceklerini belirterek:” Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Hemşehrimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatları doğrultusunda, şehrimizde yaşayan her vatandaşımızın sağlığının en öncelikli meselemiz olduğu inancı ile salgın ile mücadelemizi ara vermeden sürdürüyoruz.



Dezenfeksiyon çalışmalarımız, belirli bir plan çerçevesinde tüm şehrimizi kapsayacak. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte halkımızın sağlığı için mesai mevhumu gözetmeksizin gayret gösteriyoruz.” İfadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar