Ordudaki iş yeri kurşunlama olayında 2 tutuklama

Ordu'nun Fatsa Ilçesinde Bir Iş Yerinin Kurşunlanması Olayı Sonrası Gözaltına Alınan 7 Kişiden 2'si Tutuklandı, 5’i Ise Adli Kontrol şartıyla Serbest Bırakıldı.

Ordudaki iş yeri kurşunlama olayında 2 tutuklama
Haberler'de Abone Ol

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir iş yerinin kurşunlanması olayı sonrası gözaltına alınan 7 kişiden 2’si tutuklandı, 5’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) ekipleri, 3 Ekim tarihinde Fatsa ilçesinde bir iş yerine gerçekleştirilen kurşunlama olayına ilişkin çalışma başlattı. Yapılan incelemelerin ardından polis ekipleri, olayı gerçekleştirdiği belirlenen T.D. ve K.A. ile birlikte onlara yardım ettikleri gerekçesiyle 5 kişiyi evlerine yönelik düzenlediği operasyon ile yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.D. ve K.A. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.