Orduda LNG yüklü tankerdeki gaz sızıntısı ihbarı ekipleri harekete geçirdi

Ekipler Harekete Geçti.

Orduda LNG yüklü tankerdeki gaz sızıntısı ihbarı ekipleri harekete geçirdi
Haberler'de Abone Ol

Ordu’da sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) yüklü tankerde ’gaz sızıntısı’ olduğu yönünde gelen ihbar, ekipleri harekete geçirdi. Tankerin güzergahında yol bir süre ulaşıma kapatıldı.

Olay, Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre vatandaşlar, Ordu’dan Samsun istikametine giden Ali Osman Fidan yönetimindeki 35 EP 119 plakalı LNG yüklü tankerden gaz sızıntısı olduğu yönünde ihbarda bulundu. İhbar üzerine polis ekipleri tankeri Kumbaşı Mahallesi’nde durdurdu. Bu esnada bölgede güvenlik önlemleri alınarak, yol ulaşıma kapatıldı. Olay yerine AFAD ve doğalgaz yetkilileri de sevk edildi.

Yapılan incelemelerinin ardından gaz sızıntısının olması gereken bir durum olduğu, tanker içerisinde basınç oluşmaması adına belirli aralıklarla bu işlemin tekrarlandığı anlaşıldı.

Kontrollerin ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.