11 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Orduda emniyetten fındık hırsızlığına karşı uyarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Orduda emniyetten fındık hırsızlığına karşı uyarı
Abone ol
Ekiplerin üreticilere Ve Vatandaşlara Bilgilendirmesi

Ordu’nun Çamaş ilçesinde, fındık hasat sezonunun başlamasıyla birlikte güvenlik güçleri çiftçilerin emeklerini korumak için sahaya indi.

Çamaş İlçe Emniyet Amirliği tarafından, üreticilerin ürünlerini güvenle hasat etmesi ve olabilecek hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla vatandaşlara ve fındık üreticilerine yönelik bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Ekipler, fındık bahçelerinde ve mahalle aralarında vatandaşlarla birebir görüşerek; hasat edilen fındıkların kesinlikle güvensiz ve açık alanlarda bırakılmayıp güvenli noktalarda muhafaza edilmesini, üreticilerin bahçelerini ve kurutma alanlarını düzenli aralıklarla kontrol etmesini, bölgede gezinen yabancı veya şüpheli kişi ile araçlara karşı dikkatli olunmasını ve herhangi bir olumsuzlukta vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirimde bulunulmasını aktardı.

Çamaş İlçe Emniyet Amirliği tarafından vatandaşların huzur ve güvenliği için hasat sezonu boyunca denetimlerin ve bilgilendirme çalışmalarının devam edeceği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lastiği patlayan araç takla attı: 2 yaralı Önceki Haber

Lastiği patlayan araç takla attı: 2 yara...

Uşakta Milli Mücadele sempozyumu gerçekleştirildi Sonraki Haber

Uşakta Milli Mücadele sempozyumu gerçekl...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar