Onlar Konteyner Kentin Melekleri: Depremzedelerin Yüzünü Güldürdüler

Osmaniye’de "Konteyner Kentin Melekleri" Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Onlar Konteyner Kentin Melekleri: Depremzedelerin Yüzünü Güldürdüler
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye Gençlik Merkezi'ne bağlı gönüllü genç kızlar, "Konteyner Kentin Melekleri" olarak depremzedelere destek olmak için bir araya geldi.

"Her iyilik bir umut, her yardım bir tebessümdür" sloganıyla yola çıkan genç kızlar, konteyner kentteki depremzedelerle yakından ilgilenerek onlara moral ve yardım sağladı.

Gençlerin Yardımları Depremzedeler İçin Umut Oldu

Osmaniye Kız Yurdu'ndaki gönüllü gençlerle birlikte konteyner kentte dolu dolu bir gün geçiren gençler, ihtiyaç sahibi büyüklerine yardım eli uzatarak onları mutlu etti.

Birlikte çeşitli aktivitelerle unutulmaz anılar biriktiren gönüllüler, bu güzel ve anlamlı günü yaşayan depremzedelerle dayanışmanın gücünü bir kez daha gösterdi.

Osmaniye Gençlik Merkezi’nden Teşekkür Mesajı

Osmaniye Gençlik Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "Bu güzel ve anlamlı günü bizlere yaşatan tüm gönüllü gençlerimize gönülden teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

​​​​​​​​​​​​​​

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.