Olaydan üç saat sonra yakalandılar

AYDIN’IN EFELER İLÇESİNDE BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN OTOPARKINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 2 KİŞİNİN YARALANMASI OLAYINA KARIŞAN İKİ ŞÜPHELİ POLİSİN YAPTIĞI BAŞARILI OPERASYON İLE OLAYDAN 3 SAAT SONRA KISKIVRAK YAKALANDI.

Olaydan üç saat sonra yakalandılar
Haberler'de Abone Ol

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir alışveriş merkezinin otoparkında çıkan silahlı kavgada 2 kişinin yaralanması olayına karışan iki şüpheli polisin yaptığı başarılı operasyon ile olaydan 3 saat sonra kıskıvrak yakalandı.



Olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle R.Ö. ve M.Ö., alışveriş merkezinin otoparkında bulunan araçlarına binerken E.S.’nin silahlı saldırısına uğradı. 2 kişiyi yaralayan E.S. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis bölgede güvenlik çemberi alırken, olay ile ilgili inceleme başlattı. Olay yerinden kaçan E.S. için yakalama çalışması başlatıldı.



Aydın Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri silahlı kavga olayını gerçekleştiren E.S. ile E.S.’yi araçla bölgeden kaçıran V.Ç.’yi olaydan yaklaşık üç saat sonra yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyette işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.