Oğuzhan Uğur dahil 10 şüphelinin savcılık ifadelerine başlandı

Ahbap Derneği Soruşturmasında Gözaltına Alınan, Aralarında Oğuzhan Uğur'un Da Bulunduğu 10 şüphelinin Savcılıkta Ifadelerinin Alınmasına Başlandı.

Oğuzhan Uğur dahil 10 şüphelinin savcılık ifadelerine başlandı
Haberler'de Abone Ol

Ahbap Derneği soruşturmasında gözaltına alınan, aralarında Oğuzhan Uğur’un da bulunduğu 10 şüphelinin savcılıkta ifadelerinin alınmasına başlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ahbap Derneği’ne yönelik yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında daha önce aralarında Haluk Levent’in de bulunduğu 18 şüpheli tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında aralarında Oğuzhan Uğur’un da bulunduğu 10 kişi gözaltına alınmış, Uğur ve beraberindekilerin emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayına sevk edilmişlerdi. Soruşturma kapsamında, Oğuzhan Uğur’un da aralarında bulunduğu 10 şüphelinin savcılıkta ifade işlemlerine başlandığı öğrenildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.