Öğrenciler doğa için bir araya geldi

Sakarya Uygulamalı Bilimler üniversitesi (subü) öğrencileri, 'yeşil Vatan’a Adım At, Nefes Al' Projesi Kapsamında Kırcaali Yaylası’nda Doğa Yürüyüşü Ve çevre Temizliği Gerçekleştirdi.

Öğrenciler doğa için bir araya geldi
Haberler'de Abone Ol

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) öğrencileri, ’Yeşil Vatan’a Adım At, Nefes Al’ projesi kapsamında Kırcaali Yaylası’nda doğa yürüyüşü ve çevre temizliği gerçekleştirdi.

SUBÜ Dağcılık ve Doğa Sporları Topluluğu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) çerçevesinde düzenlenen etkinliğe 45 öğrenci katıldı. Kırcaali Yaylası’nın eşsiz doğasında gerçekleştirilen yürüyüşte öğrenciler hem bölgeyi tanıma fırsatı buldu hem de temiz hava eşliğinde spor yaptı. Doğal güzelliklerin korunması amacıyla düzenlenen etkinlikte, sadece yürüyüş yapılmadı, aynı zamanda kapsamlı bir çevre temizliği çalışması yürütüldü.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.