Öğrenciler 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti

DÜZCE’DE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ACİL DURUMLARDA TEK NUMARA OLAN 112’NİN TANITIMI TÜM HIZI İLE DEVAM EDERKEN, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ MERKEZLERDE AĞIRLANARAK BİLGİLENDİRMELER YAPILIYOR.

Öğrenciler 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti
Haberler'de Abone Ol

DÜZCE (İHA) – Düzce’de ilkokul öğrencilerine yönelik acil durumlarda tek numara olan 112’nin tanıtımı tüm hızı ile devam ederken, ilkokul öğrencileri merkezlerde ağırlanarak bilgilendirmeler yapılıyor.


112 Acil Çağrı Merkezi’nin bilinirliliğinin artırılması, acil durumlarda tek numaranın 112 hattının tanıtılması için başlatılan tanıtım çalışmaları devam ediyor. Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü de tanıtımlar ile ilgili olarak ilkokul öğrencilerini ağırlayarak bilgilendirme faaliyetlerini sürdürüyor. Son olarak Cumhuriyet İlköğretim okulunun 3. sınıf öğrencileri Acil durumlarda tek numara 112 hakkında bilgiler almak için Çağrı merkezini ziyaret etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.