Niğdede sağanak yağış sele neden oldu

Niğde’nin Bor Ilçesinde Etkili Olan Sağanak Yağış Sele Neden Olurken, Kırsal Kesimlerde Taşkınlar Meydana Geldi, Yollar Kapandı.

Niğdede sağanak yağış sele neden oldu
Haberler'de Abone Ol

Niğde’nin Bor ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele neden olurken, kırsal kesimlerde taşkınlar meydana geldi, yollar kapandı.

Niğde merkez, Bor, Çamardı ve Çiftlik ilçeleri ile Hacıabdullah, Yıldıztepe, Bozköy beldelerindeki sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sel nedeniyle bodrum katları su basarken, sürücüler de zor anlar yaşadı. Yağmur nedeniyle Niğde-Bor yolunda araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Bor TOKİ Mahallesi’nde ise sel nedeniyle kapanan yolda trafik akışı Orhan Batı Caddesi’nden Mehmet Bıyık Caddesi’ne yönlendirildi.

Niğde’nin Çiftlik ilçesine Bağlı Bozköy-Kayırlı arasındaki yol ise sel ve toprak kayması sonucu kapandı. Yolda araçlar mahsur kalırken, yolun yeniden açılması için ekipler çalışma başlattı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.