Niğdede Kariyer Planlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi yapıldı

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME MERKEZİ VE NİĞDE İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN KARİYER PLANLAMA VE MÜLAKAT TEKNİKLERİ EĞİTİMİ DÜZENLENDİ.

Niğdede Kariyer Planlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi yapıldı
Haberler'de Abone Ol

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi Kariyer Planlama ve Mülakat Teknikleri eğitimi düzenlendi.


Toplamda 110 kişinin sertifika aldığı eğitimin son grubuna düzenlenen sertifika törenine Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, İşkur Niğde İl Müdürü Ali Bingül, İşkur Eğitmeni Onur Özcan ve Üniversite Kariyer Geliştirme Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cem Baltacıoğlu katıldı. Sertifika töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Kariyer Geliştirme Merkezi öğrencilerin gelecek planlamasında her zaman aktif bir rol alacağını ifade ederek sağladığı katkılar dolayısıyla İşkur İl Müdürü Ali Bingül’e teşekkür etti.


Sertifika töreni günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.