Niğdede 1 Mayısı halaylar çekerek kutladılar

NİĞDE’DE 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLANDI. EĞİTİM İŞ SENDİKASI NİĞDE ŞUBESİ TARAFINDAN ÖMER HALİSDEMİR MEYDANINDA 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLANDI.

Niğdede 1 Mayısı halaylar çekerek kutladılar
Haberler'de Abone Ol

Niğde’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı.


Eğitim İş Sendikası Niğde Şubesi tarafından Ömer Halisdemir Meydanında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı. Eğitim İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Timur Özkan’ın konuşmasın ardından toplanan kalabalık müzik eşliğinde halaylar çekti. Daha sonra kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.


Özkan konuşmasında; "Bugün, yoksulluğa, bu sömürü düzenine karşı haykırmak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü alanlarda kutlamak için toplandık. Bir yandan da yaşadığımız büyük deprem felaketinde kaybettiğimiz on binlerce yurttaşımızın acısını ulusça yaşadığımız günlerden geçiyoruz. Depremde kaybettiğimiz tüm canlarımızın ruhları şad olsun, ulusça başımız sağ olsun” dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.