Nevşehirde Starbucksa saldırı

Nevşehir’de Israil'in Filistin Ve Lübnan'da Devam Eden Kanlı Saldırılarına Tepki Gösteren Bir Vatandaş, Starbucks şubesine Saldırdı.

Nevşehirde Starbucksa saldırı
Haberler'de Abone Ol

Nevşehir’de İsrail’in Filistin ve Lübnan’da devam eden kanlı saldırılarına tepki gösteren bir vatandaş, Starbucks şubesine saldırdı. O anlar çevredeki vatandaşlarca kaydedildi.

Nevşehir’de Nissara AVM’de bulunan Starbucks’ın şubesine gelen Osman B., iş yerinin camlarını kırıp masaları dağıttı. Olaya ilk olarak AVM güvenlik personelleri müdahale ederken, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, saldırıyı gerçekleştiren Osman B.’yi gözaltına aldı. Olayın, İsrail’in Filistin ve Lübnan’da devam eden kanlı saldırılarına tepki göstermek amacıyla yapıldığı belirtildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.