Nazilli Belediyesinden yangın bölgesine destek

MUĞLA'NIN MARMARİS İLÇESİNDE 21 HAZİRAN 2022 SALI GÜNÜ AKŞAM SAATLERİNDE ÇIKAN YANGINA MÜDAHALE SÜRERKEN, YANGIN BÖLGESİNE BİR DESTEK DE NAZİLLİ BELEDİYESİ'NDEN GELDİ.

Nazilli Belediyesinden yangın bölgesine destek
Haberler'de Abone Ol

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 21 Haziran 2022 Salı günü akşam saatlerinde çıkan yangına müdahale sürerken, yangın bölgesine bir destek de Nazilli Belediyesi’nden geldi.



14 uçak ve 20 helikopter alevlere havadan müdahaleye devam etmesine rağmen alevlerin öğle saatlerinde Değirmenyanı Mahallesi’ndeki yerleşim merkezlerine ulaşması sonucu çevre il ve ilçelerden takviye ekipler le destek istendi. Nazilli’ye de ulaşan çağrı Nazilli Belediyesi’ni de harekete geçirdi. Gün içinde gelen bilgiler doğrultusunda Nazilli Belediyesi’nden destek kuvvet için hazırlıkların yapılması talimatını veren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait bir su tankeri ile Fen işleri Müdürlüğü’ne ait bir adet paletli iş makinesini Marmaris’e gönderdi.



Öğleden sonra yola çıkan araçlar ekipmanları ile birlikte Marmaris Bölge Müdürlüğü tesisine akşam saatlerinde ulaştı. Buradan da yangın sahasına giden araçlar alevler ile mücadeleye başladı.



Ekipler alevlerin önünü kesmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor .

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.