Muhtarlar toplantısı öncesi kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

Manisa'nın Merkez şehzadeler Ilçesinin çarşı Mahallesinde 4 Dönemdir Muhtarlık Yapan Terzi Vahit Karacalar, Maski'deki Muhtarlar Toplantısı öncesi Asansörde Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti.

Muhtarlar toplantısı öncesi kalp krizi geçirip hayatını kaybetti
Haberler'de Abone Ol

Manisa’nın merkez Şehzadeler ilçesinin Çarşı Mahallesinde 4 dönemdir muhtarlık yapan terzi Vahit Karacalar, MASKİ’deki muhtarlar toplantısı öncesi asansörde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Manisa’da uzun yıllardır terzilik yapan ve 4 dönemdir Şehzadeler ilçesi Çarşı Mahallesinin Muhtarı olan Vahit Karacalar hayatını kaybetti. Karacalar’ın, MASKİ’de yapılacak olan toplantıya giderken MASKİ binasındaki asansörde kalp krizi geçirip hayatını kaybettiği belirtildi. Çarşı Mahallesinin 4 dönemdir muhtarlığını yapan ve 59 yaşında hayatını kaybeden Karacalar’ın vefatı üzerine MASKİ’deki muhtarların ziyareti ve toplantısı da ertelendi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.