Muhtarın Yokuşunda çocukların kar eğlencesi

Samsun’un Ladik Ilçesinde Sömestr Tatilini Fırsat Bilen çocuklar, "muhtarın Yokuşu" Olarak Bilinen Yolda Kızaklarla Kayarak Karın Tadını çıkardı.

Muhtarın Yokuşunda çocukların kar eğlencesi
Haberler'de Abone Ol

Samsun’un Ladik ilçesinde sömestr tatilini fırsat bilen çocuklar, "Muhtarın Yokuşu" olarak bilinen yolda kızaklarla kayarak karın tadını çıkardı. Ortaya renkli görüntüler çıktı.

Ladik ilçesinde etkili olan kar yağışıyla birlikte çocuklar, Koğa Mahallesi Ulubatlı Hasan Sokak’ta bulunan ve mahalleli tarafından "Muhtarın Yokuşu" olarak adlandırılan yolda kızakla kayarak eğlendi. Sömestr tatilini değerlendiren çocuklar, karın keyfini doyasıya yaşadı.

Kızaklarla kayan çocukların eğlenceli anları kameralara yansırken, mahalledeki büyükler de çocukları izleyerek keyifli anlara ortak oldu. Her yıl bu yokuşta kaydıklarını belirten çocuklar, burada çok eğlendiklerini ifade etti.

Çocuklar, "Muhtarın Yokuşu"nun oldukça zevkli olduğunu dile getirerek, yokuşta kaymanın Akdağ Kayak Merkezi’nden bile daha eğlenceli olduğunu söyledi.

Kar yağışıyla birlikte ortaya çıkan görüntüler, Ladik’te kış mevsiminin çocuklar için eğlenceye dönüştüğünü gözler önüne serdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.