Muğlada şiddetli yağış etkili oldu

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDE SABAHTAN BAŞLAYAN YAĞIŞ SONRASI BAZI CADDE, SOKAK VE BAZI EVLERİN BAHÇELERİ SULAR ALTINDA KALDI.

Muğlada şiddetli yağış etkili oldu
Haberler'de Abone Ol

Muğla’nın Menteşe ilçesinde sabah saatlerinde başlayan yağış sonrası bazı cadde, sokak ve bazı evlerin bahçeleri sular altında kaldı.



Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli, Yeniköy ve Ortaköy Mahalleleri’nde şiddetli yağış sonrasında bazı cadde, sokak ve evlerin bahçeleri sular altında kaldı.


Ortaköy Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş evinin bahçesinde oluşan su birikintilerini kendi imkanı ile boşaltırken bu alanda ilk defa su baskını olduğunu ve karşı tarafta bulunan logar’ın tıkanması sonucunda oluşan sel sonrasında evinin bahçesinin sular altında kaldığını ifade etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.