Muğla Emniyetinden Trafik Şubeye 25 yeni Şahin takviyesi

Muğla Emniyeti'nden Trafik şube'ye 25 Yeni "şahin" Takviyesi Motosiklet Eğitimleri Başladı

Muğla Emniyetinden Trafik Şubeye 25 yeni Şahin takviyesi
Haberler'de Abone Ol

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğini ve denetim kapasitesini artırmak amacıyla önemli bir adım attı. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü bünyesine katılacak olan 25 personele yönelik motosikletli "Şahin" ekibi eğitimi resmen başladı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Amir Adil Haçan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Muğla Emniyet Müdürlüğü’nün trafik alanında sürekli gelişmeye devam ettiğini vurguladı.

Haçan, son olarak 25 yeni motosikletli ekibin trafik ailesine dahil edileceğini belirterek, "Bugün de trafik ailesine 25 tane motosiklet Şahin ekibi dahil olacak" dedi.

Bugün itibarıyla başlayan ve 21 gün sürecek olan kursun ilk gününde personelin yeni öğrenme aşamasında olduğunu dile getiren Müdür Haçan, kursun sonunda ise bu neferlerin gelişmiş birer Şahin ekibi olarak sahada görev alacağını ve alanda kendilerine destek olacağını ifade etti.

Eğitimin sonunda tam donanımlı hale gelecek olan bu yeni motosikletli ekiplerin, Muğla trafiğinde denetim ve müdahale hızını önemli ölçüde artırması bekleniyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.