MSB: “Suriyeden ülkemize ve ülkemizden Yunanistana yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişi yakalandı”

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI (MSB), SURİYE'DEN TÜRKİYE’YE, TÜRKİYE’DEN DE YUNANİSTAN’A YASA DIŞI YOLLARLA GEÇMEYE ÇALIŞAN 3 KİŞİNİN YAKALANDIĞINI VE YAKALANANLARIN TERÖRLE BAĞLANTILI OLDUĞUNUN BELİRLENDİĞİNİ DUYURDU.

MSB: “Suriyeden ülkemize ve ülkemizden Yunanistana yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişi yakalandı”
Haberler'de Abone Ol

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’den Türkiye’ye, Türkiye’den de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişinin yakalandığını ve yakalananların terörle bağlantılı olduğunun belirlendiğini duyurdu.


MSB, Suriye’den Türkiye’ye, Türkiye’den de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişinin yakalandığını ve yakalanan şahıslardan 2’sinin PKK/KCK, 1’inin de FETÖ terör örgütü mensubu olduğunun tespit edildiğini duyurdu.


Konuya ilişkin MSB’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:


“Hudut Kartallarımız, Suriye’den ülkemize ve ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede yakalanan şahıslardan 2’sinin PKK/KCK, 1’inin de FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.”

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.