Minibüsün üzerine dev kayalar düştü, 3 kişi şans eseri kurtuldu

Artvin-borçka Karayolunda Seyir Halindeki Minibüsün üzerine Yamaçtan Kopan Kaya Düşmesi Sonucu Araç Kullanılamaz Hale Gelirken, Kazada Can Kaybı Ya Da Yaralanma Yaşanmadı.

Minibüsün üzerine dev kayalar düştü, 3 kişi şans eseri kurtuldu
Haberler'de Abone Ol

Artvin-Borçka kara yolunda seyir halindeki minibüsün üzerine yamaçtan kopan kaya düşmesi sonucu araç kullanılamaz hale gelirken, kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Olay, Borçka ilçesi İbrikli mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yamaçtan kopan dev kaya parçaları, Artvin yönünde giden minibüsün üzerine düştü. Kaya, minibüsün tavanını parçalayarak araç içerisine girerken, koltuğun üzerine düştü. Kazanın şiddetiyle minibüs büyük hasar aldı ve kullanılamaz hale geldi.

Minibüste sürücüyle birlikte toplam 3 kişinin bulunduğu öğrenilirken, olayda şans eseri yaralanan ya da hayatını kaybeden olmadı.

Kaya düşmesi sonucu yola savrulan parçalar ve hasar gören minibüs nedeniyle Artvin-Borçka kara yolu çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgede güvenlik önlemi alırken, kaya ve araç kaldırma çalışmaları başlattı. Çalışmaların ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.