Merzifonda işçiler yağ fabrikasında kuyuya düştü: 6 işçi hastaneye kaldırıldı

AMASYA'NIN MERZİFON İLÇESİNDE BİR YAĞ FABRİKASININ ARITMA ÜNİTESİ KUYUSUNA ONARIM YAPMAK İÇİN GİREN 6 İŞÇİ YARALANARAK HASTANEYE KALDIRILDI.

Merzifonda işçiler yağ fabrikasında kuyuya düştü: 6 işçi hastaneye kaldırıldı
Haberler'de Abone Ol

Amasya’nın Merzifon ilçesinde bir yağ fabrikasının arıtma ünitesi kuyusuna onarım yapmak için giren 6 işçi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.


Edinilen bilgiye göre, fabrikanın arıtma ünitesinin bulunduğu kuyuya onarım yapmak için giren 6 işçi, henüz belirlenemeyen nedenle yaralandı. Yetkililerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda acil sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri yönlendirildi. İşçiler Sinan Kaplan, Mehmet Kalem, Hüseyin Ay, Emrullah Özer, Ceyhan Ayvalı ve Aydın Şenyüz ambulanslarla Merzifon Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İşçilerden 2’sinin yoğun bakıma alındığı öğrenildi.


İşçilerin elektrik kaçağından yaralandığı veya metan gazından zehirlendiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.