Mersinde ormanların güvenliğini sağlamak için önleme araması yapıldı

Mersin'de, Ormanların Güvenliğini Sağlamak Ve Yasa Dışı Müdahaleleri önlemek Amacıyla 'önleme Araması' Gerçekleştirildi.

Mersinde ormanların güvenliğini sağlamak için önleme araması yapıldı
Haberler'de Abone Ol

Mersin’in Silifke ilçesinde, ormanların güvenliğini sağlamak ve yasa dışı müdahaleleri önlemek amacıyla ’önleme araması’ gerçekleştirildi.

Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Silifke Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, ormanların kanun dışı müdahalelerden korunması ve usulsüzlüklerin önüne geçilmesi amacıyla kontrol noktalarında denetim yaptı. Denetimlerde; orman emvali taşıyan araçların sevk pusulası, nakliye, emval ve mesaha kontrolü yapıldı. Şüpheli araçlarda önleme araması gerçekleştirilirken, herhangi bir usulsüzlüğe rastlanmadığı bildirildi.

Uygulamanın, Silifke Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı işletme şefliklerinde farklı noktalarda ve belirli saatlerde rutin şekilde devam edeceği kaydedildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.