Mersinde İl Zümre Başkanları Toplantısı yapıldı

Mersin'de Il Milli Eğitim Müdürü Adem Koca Başkanlığında '2023-2024 Eğitim öğretim Yılı Il Zümre Başkanları Toplantısı' Yapıldı.

Mersinde İl Zümre Başkanları Toplantısı yapıldı
Haberler'de Abone Ol

Mersin’de İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında ’2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İl Zümre Başkanları Toplantısı’ yapıldı.

Suphi Öner Öğretmenevinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından güncellenen ’Ölçme ve Değerlendirme’ yönetmeliğinin ayrıntılı olarak değerlendirildiği toplantıda konuşan Adem Koca, "Bildiğiniz gibi bakanlığımız, ölçme ve değerlendirme yönetmeliğinde önemli bazı değişikleri yapmayı uygun görmüştür. Bizlerin sahada eğitim öğretim sürecinin en titiz bileşenlerinden biri olan ölçme ve değerlendirme çalışmalarını, bakanlığımızın yönergeleri doğrultusunda, son derece dikkatli, objektif bir şekilde yürütmesi büyük önem arz etmektedir. Ölçme ve değerlendirme birimimiz bu toplantıda gerekli danışmanlığı yapacaktır. Talebimiz, zümre başkanları olarak değişen yönetmeliğimizi dikkatle kavrayıp, okullarınızda zümrelerinize aktarmanız, sürecin önemine binaen yakından takip etmeniz, öğrencilerimize ve velilerimize de değişen unsurları en güzel şekilde anlatmanızdır" dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.