Mersinde geleceğini koru, geleceğine sahip çık projesi

MERSİN’DE TEVFİK SIRRI GÜR ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ, ’E-TWİNNİNG’ ÇERÇEVESİNDE DÜZENLEDİKLERİ, 'GELECEĞİNİ KORU, GELECEĞİNE SAHİP ÇIK' (FUTURE İS SAYİNG HELP) PROJESİ İLE TÜM DÜNYAYA SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYOR.

Mersinde geleceğini koru, geleceğine sahip çık projesi
Haberler'de Abone Ol

Mersin’de Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, ’e-twinning’ çerçevesinde düzenledikleri, ’geleceğini koru, geleceğine sahip çık’ (Future is saying help) projesi ile tüm dünyaya seslerini duyurmaya çalışıyor.


Matematik öğretmeni Özlem Bulut Çatalkaya’nın proje ortağı olduğu çalışma ile küresel ısınma dolayısıyla kaybedilen ve sürdürülemeyen enerji kaynaklarının sık kullanımı nedeniyle eşsiz güzelliklere sahip olan doğanın tahribata uğramasına karşı çıkıp, sürdürülebilir enerji kaynaklarının sık kullanımının yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.