Mersin Üniversitesinin 30. yıl etkinlikleri Sayaparkta yapıldı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ'NİN 30. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ VE 26. KÜLTÜR VE SPOR ŞENLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE SAYAPARK ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ’NDE BİR DİZİ ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mersin Üniversitesinin 30. yıl etkinlikleri Sayaparkta yapıldı
Haberler'de Abone Ol

Mersin Üniversitesi’nin 30. kuruluş yıl dönümü ve 26. Kültür ve Spor Şenlikleri çerçevesinde Sayapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.


’Geçmişten geleceğe Mersin Üniversitesi 30. Yıl Fotoğraf Sergisi’, Sayapark zemin katta sanatseverlerin ziyaretine açıldı. AVM’nin Açık Hava Meydanında, Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin ’Resim Workshop’u ve Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin ’bale gösterisi, şan ve enstrüman dinletisi’ ziyaretçiler tarafından büyük beğeni aldı.


Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Lösev Fayda Topluluğunun, ’yaşama el ver’ farkındalık projesi de etkinlikler arasında yer aldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.