Meral Akşener İlkadımın Simit Şenliğinde simit dağıttı

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER, İLKADIM BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ SİMİT ŞENLİĞİ’NDE VATANDAŞLARA SİMİT DAĞITTI.

Meral Akşener İlkadımın Simit Şenliğinde simit dağıttı
Haberler'de Abone Ol

SAMSUN (İHA) – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İlkadım Belediyesi’nin düzenlediği Simit Şenliği’nde vatandaşlara simit dağıttı.


İlkadım Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Simit Şenliği için ilk adımın günü 19 Mayıs tarih olarak belirlendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için Samsun’a gelen Meral Akşener de Samsun simidinin dağıtıldığı etkinliğe katıldı.


Akşener, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy ile birlikte vatandaşlara simit dağıttı. Başkan Demirtaş, “Simit Samsun’un özel bir markası. Bunu da Türkiye’ye duyurmak istiyoruz. Şu anda ilk kez simit şenliği yaptık. Daha sonra daha profesyonel şekilde yapacağız inşallah. Bu simidin Türkiye’nin hiçbir bölgesinde aynısı yok. Her noktaya simit de göndererek bunun reklamını da yapmış olacağız. Bugün 6 bin civarında simit dağıtmayı planlıyoruz. Ama bir yandan eksildikçe buradaki fırınımızda yenilerini yapıyoruz” dedi.


Akşener ve ekibi şenlik alanındaki halk oyunları gösterilerini de izledi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.