Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezinden kelime yarışması

Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, 'kelimeler Bize Ne Söyler' Adlı Bilgi Yarışmasına Kaldığı Yerden Devam Ediyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezinden kelime yarışması
Haberler'de Abone Ol

Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, ’Kelimeler Bize Ne Söyler’ adlı bilgi yarışmasına kaldığı yerden devam ediyor.

Gençlik Merkezinin konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşen yarışmada moderatörler yarışmacılara kelimelerin tanımlarını vererek ve çeşitli ipuçları kullanarak doğru yanıtı buldurmaya çalışıyor. Deneyimli bir jüri heyeti önünde gerçekleşen ve keyifli anlara sahne olan yarışmanın 9’uncu programının ise 22 eylül cuma günü gerçekleşeceği duyuruldu.

Gençlik Merkezi her hafta kazanan yarışmacıya kitap hediye ederken yarışmanın finalinde ise büyük ödül almaya hak kazanan yarışmacı cep telefonu sahibi olacak.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.