23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5387
EURO34.9085
ALTIN2434.5

Maraşlı Dizisi Karakter ve Oyuncuları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Maraşlı Dizisi Karakter ve Oyuncuları
Abone ol
Maraşlı dizisi gözü pek bir delikanlı ile dünyalar güzel bir genç kızın tesadüfi karşılaşmaları ile başlayan olaylar zincirini anlatmaktadır.

Maraşlı dizisi gözü pek bir delikanlı ile dünyalar güzel bir genç kızın tesadüfi karşılaşmaları ile başlayan olaylar zincirini anlatmaktadır. Maraşlı ve Mahur hayatlarının bir anda kesişmesi ile beraber her gün farklı bir olayın içinde kendilerini bulurlar.

Kaderleri birbirine istemeden de olsa bağlanan bu iki genç bundan sonraki hayatlarını hep bir macera ve aksiyon içinde geçirmek zorunda kalırlar. Dizi izle diye internette sorgulatıldığında karşımıza çıkan ilk dizilerden biridir.

Maraşlı Ve Mahur Kimdir?

Maraşlı özel kuvvetlerde başarılı bir bordo berelidir. 1987 doğumlu olan Maraşlı kendine has yöntemleri ile çalışan gözü pek ve mert bir adamdır. Ancak bir gün kızı Zeliş saldırıya uğrar ve yaralanır.

Maraşlı ise yaralı kızına bakabilmek için çok sevdiği görevinden ayrılmak zorunda kalır. Tek amacı kızını iyileştirebilmek ve eski günlerine dönmesini sağlamaktır.

Hayatının geçimini sağlayabilmek için de bir sahaf dükkanı açar. İşini değiştirmiş olsa da içinde her zaman kızına yapılan bu acı olay vardır ve intikam almak istemektedir.

Bir fotoğraf sanatçısı olan Mahur ise 30’lu yaşlarında dünyalar güzeli bir kızdır. Güzelliği kadar zekâsı ve mütevazılığı da dikkat çekicidir. Kendine güvenen bir kızdır.

Çünkü zamanında iki abisiyle de baş etmeyi başarmış bir kızdır. İyi bir çevreye sahip okumuş biridir ancak bazen duygu karmaşası yaşamaktadır.

Tek başınayken bile bazen mutlu olurken, bazen de kalabalıkta bile kendini yalnız hissetmektedir. Kendine ait bir fotoğraf stüdyosu vardır. Kendi işinde gücünde iken bir gün hiç istemeyeceği bir olayın içinde kendini bulur ve Maraşlı tarafından kurtarılır.

Tvdiziler Sitesinde tüm bölümleri bulunan diziyi Maraşlı son bölüm izle  kısmından kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

Dizinin Diğer Karakterleri

Aziz Türel; ailenin babası olan Aziz 65 yaşındadır ve sevgi dolu bir adamdır. İş hayatında tanınmış kişilerdendir. Ülkenin özel en büyük havayolu şirketine sahiptir. Çocuklarından ise en çok Mahur’ a düşkündür.

Savaş; yakışıklı, yükseklerde yaşamayı seven, zeki ve 40’lı yaşlarında bir adamdır. Güneşe çıkamama hastalığı vardır. Vücudu tepki gösterdiğinden dışarı çıkarken hep siyah giyinir ve şemsiyeyle çıkar.

İlhan; Mahur’ un büyük abisidir. İşkolik olan İlhan şirketinde yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Necati; Mahur’ un küçük olan abisidir. Son derece karizmatik olan bu genç adam 35 yaşındadır. Ancak alkoliktir ve serserimi bir karaktere sahiptir. Elinde matarası olmadan gezmemektedir.

Firuzan; orta sınıf bir aileden gelen, aşırı hırsa sahip ve eğitimsiz bir karakterdir. Ancak güzelliği ve tatlı dili ile Aziz’ i kendine âşık eder. Her şeyin iyi olmasını bekleyen Firuzan Aziz’ in yaşından ötürü tam anlamı ile mutluluğu yakalayamaz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar