Manisada makilik alandaki yangın kontrol altına alındı

Manisa'nın Turgutlu Ilçesinde Otluk Ve Makilik Alanda çıkan Yangın Havadan Ve Karadan Yoğun Müdahale Sonrası Yaklaşık 5 Saat Sonra Kontrol Altına

Manisada makilik alandaki yangın kontrol altına alındı
Haberler'de Abone Ol

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahale ile yaklaşık 5 saatte kontrol altına alındı.

Turgutlu ilçesi Dalbahçe ve Avşar mahalleleri arasındaki otluk ve makilik alanda saat 18.15’de yangın çıktı. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangına 2 uçak, 6 helikopter, 14 arazöz, 5 su ikmal aracı ve 2 dozer ile müdahale edildi. Alevlerin ormanlık alana sıçramaması için havadan ve karadan yoğun çalışma yürüten ekipler, yaklaşık 5 saat sonra yangını kontrol altına aldı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.