Manisada kaçak sigara operasyonu

MANİSA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ VE İSTİHBARAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN BAŞARILI OPERASYON İLE PİYASA DEĞERİ 1 MİLYON 200 BİN TL OLAN 12 BİN ADET BANDROLSÜZ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ.

Manisada kaçak sigara operasyonu
Haberler'de Abone Ol

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen başarılı operasyon ile piyasa değeri 1 milyon 200 bin TL olan 12 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.


Manisa’ya başka illerden getirilerek piyasaya bandrolsüz makaron sürüleceği istihbaratı üzerine harekete geçen Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Y.C. idaresindeki kamyonu takibe aldı. Manisa girişinde kamyonu durduran ekipler kamyonda arama yaptı. Kamyonda piyasa değeri 1 milyon 200 bin TL olan 12 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.


Gözaltına alınan Y.C. karakola götürülürken işlemlerine devam ediliyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.