Manisada ev alev alev yandı: 4 yaralı

MANİSA’NIN ŞEHZADELER İLÇESİNDE 5 KATLI BİR BİNANIN 3. KATINDA ÇIKAN YANGIN KORKUYA NEDEN OLURKEN, DUMANDAN ETKİLENEN 4 KİŞİYE AMBULANS İÇERİSİNDE MÜDAHALE EDİLDİ.

Manisada ev alev alev yandı: 4 yaralı
Haberler'de Abone Ol

MANİSA (İHA) – Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 5 katlı bir binanın 3. katında çıkan yangın korkuya neden olurken, dumandan etkilenen 4 kişiye ambulans içerisinde müdahale edildi.



Yangın, saat 16.40 sıralarında Akıncılar Mahallesi Alçıtepe Caddesi’ndeki 5 katlı bir apartmanın 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aysu B.’nin oğluyla birlikte yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden alevlerin yükseldiğini gören komşuları durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Bu sırada evde bulunan Aysun B. ve oğlu kendini güçlükle dışarıya attı. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti. Yangında dumandan etkilenen Aysun B., oğlu ve apartmanın diğer dairelerine oturan 2 kişiye sağlık ekipleri, ambulans içerisinde müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu kontrol altına alınan yangının klima ünitesinden çıktığı düşünülürken, dumandan etkilenen yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.