Manisa Emniyetinden abartı egzoz uygulaması: 1 milyon 494 bin TL ceza

Manisa Il Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme şube Müdürlüğü Ve Ilçe Trafik Birimleri Tarafından Abartı Egzoz Ve Yüksek Ses çıkaran Araçlara Yönelik Gerçekleştirilen Denetimlerde, Kusurlu Görülen Araç Ve Sürücülerine 1 Milyon 494 Bin 811 Tl Idari Para Cezası Kesilirken, 94 Araç Trafikten Men Edildi.

Manisa Emniyetinden abartı egzoz uygulaması: 1 milyon 494 bin TL ceza
Haberler'de Abone Ol

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından abartı egzoz ve yüksek ses çıkaran araçlara yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, kusurlu görülen araç ve sürücülerine 1 milyon 494 bin 811 TL idari para cezası kesilirken, 94 araç trafikten men edildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimlerince 23-29 Temmuz tarihleri arasında; 31 ekip 56 personelin katılımıyla abartı egzoz ve yüksek ses çıkaran araçlara yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde 2 bin 225 araç ve sürücüsü kontrol edildi. 20 araca abartı egzozdan, 56 araca yüksek sesten ve 399 araç ve sürücüsüne de diğer kusurlardan 1 milyon 494 bin 811 TL idari para cezası uygulandı. 94 aracın trafikten men edildiği uygulamaların aralıksız devam edeceği vurulandı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.