Maltepede hem kendine hem çocuğuna bıçak dayadı

MALTEPE'DE AİLEVİ SORUNLAR YAŞAYAN BİR ŞAHIS, SOKAK ORTASINDA ELİNE ALDIĞI BIÇAKLA HEM KENDİNE HEM DE ÇOCUĞUNA ZARAR VERMEYE ÇALIŞTI.

Maltepede hem kendine hem çocuğuna bıçak dayadı
Haberler'de Abone Ol

Maltepe’de ailevi sorunlar yaşayan bir şahıs, sokak ortasında eline aldığı bıçakla hem kendine hem de çocuğuna zarar vermeye çalıştı. Adrese gelen polis ekiplerince ikna edilen şüpheli gözaltına alındı.


Olay, Maltepe’de saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, ailevi sorunlar yasayan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs, yanına aldığı bıçakla sokak ortasında hem kendine hem de çocuğuna zarar vermeye kalkıştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar kendisini sakinleştirmeye çalıştığında ise bıçakla onları tehdit ederek uzaklaştırdı. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri kısa süre içerisinde şahsı ikna ederek gözaltına aldı. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, vatandaşlar büyük panik yaşadı.


Yaşanan olay vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.