Malatyada çok sayıda bina çöktü, enkazda aramalar sürüyor

KAHRAMANMARAŞ’TA YAŞANAN 7.4 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMDE MALATYA’DA DA ÇOK SAYIDA BİNA ÇÖKTÜ. ENKAZDA KALAN VATANDAŞLARI KURTARMAK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR.

Malatyada çok sayıda bina çöktü, enkazda aramalar sürüyor
Haberler'de Abone Ol

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.4 büyüklüğündeki depremde Malatya’da da çok sayıda bina çöktü. Enkazda kalan vatandaşları kurtarmak için çalışmalar sürüyor.


Yaşanan deprem sonrası kent merkezinin değişik bölgelerinde çok sayıda bina çöktü. AFAD ve itfaiye ekipleri enkazda kalanları kurtarmak için çalışma başlatırken, ekiplerin yetersiz kaldığı yerlerde vatandaşlar kendi imkanları ile yaralıları kurtarmak için mücadele ediyor.


Şu ana kadar enkazlardan çok sayıda yaralı vatandaşta kurtarılırken, evlerine giremeyen Malatyalılar da geceyi dışarıda geçiriyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.