Madde bağımlısı şahıs sahaf dükkanını ateşe vermek istedi

VAN’IN İPEKYOLU İLÇESİNDE BİR ŞAHIS TARAFINDAN ATEŞE VERİLMEK İSTENEN SAHAF DÜKKANI, İTFAİYE EKİPLERİNİN ZAMANINDA MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ.

Madde bağımlısı şahıs sahaf dükkanını ateşe vermek istedi
Haberler'de Abone Ol

Van’ın İpekyolu ilçesinde bir şahıs tarafından ateşe verilmek istenen sahaf dükkanı, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yanmaktan kurtarıldı.


Alınan bilgilere göre olay, Mısır Çarşısı’ndaki bir sahaf dükkanında meydana geldi. İddiaya göre madde bağımlısı bir şahıs tarafından çarşı girişinde bulunan bir sahaf dükkanı ateşe verilmek istendi. İş yerinin kepengi altından içeriye tutuşmuş malzeme atan şahıs, çevredekilerin uyarısıyla bölgeden uzaklaştı. Kısa sürede bölgeye gelen Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı İpekyolu ve Tuşba grup amirliği ekipleri, yangını büyümeden söndürdü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.