Lise öğrencilerinin tehlikeli yolculuğu

AYDIN'IN KUŞADASI İLÇESİNDE, LİSE ÖĞRENCİSİ 5 GENCİN BİR HURDA KAMYONETİNİN ARKASINA TUTUNARAK İLERLEMESİ YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ.

Lise öğrencilerinin tehlikeli yolculuğu
Haberler'de Abone Ol

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, lise öğrencisi 5 gencin bir hurda kamyonetinin arkasına tutunarak ilerlemesi yürekleri ağza getirdi.


Edinilen bilgiye göre, okuldan çıkan bir grup liseli öğrencinin bir hurda kamyonetinin arkasına tutunup tehlikeli bir şekilde ilerlemesi cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde kamyonetin kasa kısmına tutunup ilerleyen öğrenciler net bir şekilde görülüyor. Gençlerin ölümüne yolculuğu izleyenlerin yüreklerini ağızlara getirirken, ’bu kadar da olmaz’ dedirtti.


Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından harekete geçen Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Büro Amirliği ekipleri, hurda kamyonetini kameradan tespit etmeye çalışıyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.